Analyse

Presentatie analyse

Onderstaande video is onze presentatie van de eerste observaties en analyse van het centrum van Middelharnis/Sommelsdijk. Hierin kijken we naar het huidig functioneren en de (toekomstige) concurrentiepositie van het centrum. We blikken vooruit naar mogelijke ontwikkelingen, kansen en uitdagingen voor het centrum.

Download presentatie als pdf

Via onderstaande link kunt u ook de presentatie downloaden als pdf (ca. 11 MB).

Klik hier voor pdf-bestand

Dank voor uw reactie!

De afgelopen weken hebben diverse dorpsgenoten gereageerd op onze bevindingen, waarvoor dank! Wij gaan nu aan de slag om met de reacties hieronder, en met de reacties op de peiling, een voorlopige gebiedsvisie te vormen. Hierover leest u later meer via deze projectwebsite.

Voorontwerpbestemmingsplan Spuiplein ligt ter inzage: planvorming voor de ontwikkeling van het Spuiplein is in een vergevorderd stadium, en staat daarom los van deze gebiedsvisie. Het voorontwerpbestemmingsplan voor het Spuiplein ligt nu ter inzage. Meer informatie hierover vindt u op de website van de gemeente Goeree-Overflakkee, via deze link.

Heeft u nog vragen over bovenstaande analyse of over de gebiedsvisie? Dan kunt u een bericht sturen aan DTNP, via het e-mailadres: info@dtnp.nl

23 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties